Çam balı, salgı balı olma özelliğinden dolayı polen içermediğinden kristalleşme özelliği taşımaz. Boğazda yakıcı bir his bırakmaz, daha az tatlıdır. Sindirim sistemine ve solunum yollarına olan yararları da tıpta kabul görmüştür. Kovanlardan toplanma zamanı eylül-ekim aylarındadır.
Çam Balı 450 gr.
₺ 319,91
Arı Cinsi: Muğla Arısı
Toplama dönemi: Eylül
Sunum: 450 gram kavanozlarda
Özellikleri: Akdeniz bölgesinin çam ormanlarından hasat edilen Çam Balı uzun süre saklanabilmesiyle birlikte tadı ve kokusuyla da eşsiz bir özelliğe sahiptir.
Aroması: Çamlarından gelen kendine has reçinemsi tadı, hoş kokusu ve enfes tadıyla harmanlanmıştır.
Saklama koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin.
Açıklama
İlgili ürünler
Çam Balı 150 gr.
₺ 164,90
Arı Cinsi: Muğla Arısı
Toplama dönemi: Eylül
Sunum: 150 gram kavanozlarda
Özellikleri: Akdeniz bölgesinin çam ormanlarından hasat edilen Çam Balı uzun süre saklanabilmesiyle birlikte tadı ve kokusuyla da eşsiz bir özelliğe sahiptir.
Aroması: Çamlarından gelen kendine has reçinemsi tadı, hoş kokusu ve enfes tadıyla harmanlanmıştır.
Saklama koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin.
Doğal Çiçek Balı 150 gr.
₺ 179,90
Arı Cinsi: Karniyol, Belfast, Muğla arıları
Toplama dönemi: Temmuz
Sunum: 150 gram kavanozlarda
Özellikleri: Geven, devedikeni gibi birçok çiçeğin bir arada toplandığı balımız, İç Anadolu bölgesinin güney bölgesinden arılarımız tarafından toplanmıştır.
Aroması: Birçok çiçeğin aromasının karışımı ile hafif ve lezzetli bir tat oluşmuştur.
Saklama koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin, bu doğal bir üründür ve hiçbir özelliğini kaybetmeden kristalize olabilir.
Güneydoğu Anadolu Yayla Balı
₺ 390,90
Arı Cinsi: Kafkas arısı
Toplama Dönemi: Temmuz ayı
Sunum: 450 gramlık kavanozlarda
Özellikleri: Güneydoğu endemik bitkilerinden
Aroması: Yayla Balı aromasını Güneydoğu Anadolu'nun yüksek rakımlı yaylalarda yetişen binlerce yabani çiçekten almaktadır.
Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin, bu doğal bir üründür ve hiçbir özelliğini kaybetmeden kristalize olabilir.
Kekik Balı
₺ 234,90
Arı Cinsi: Karniyol, İtalyan arısı
Toplama Dönemi: Haziran
Sunum: 450 gram kavanozlarda
Özellikleri: Akdeniz yöresinde yetişen eşsiz kekik çiçeklerinden elde edilen kekik balı, doğal ve katkısızdır.
Aroması: Kekik balı keskin ve hoş bir aromaya sahiptir.
Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin, bu doğal bir üründür ve hiçbir özelliğini kaybetmeden kristalize olabilir.
Lavanta Balı 150 gr.
₺ 189,90
Arı cinsi: Karniyol arısı (Apis mellifera carnica)
Toplama dönemi: Haziran ayı
Sunum: 150 gramlık kavanozlarda
Özellikleri: Yoğunluk kestane çiçeklerinden olup çok az miktarlarda ıhlamur ve akasya çiçekleri içermektedir.
Aroması: Hafif acımsı ama tatlı bir tat ile sabah kahvaltılarında rahatlıkla tüketilebilir.
Saklama koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin, bu doğal bir üründür ve hiçbir özelliğini kaybetmeden kristalize olabilir.
Petekli Bal 150 gr.
₺ 139,91
Arı Cinsi: Kafkas, Belfast
Toplama dönemi: Temmuz-Ağustos
Sunum: 150 gram kavanozlarda
Özellikleri: Geven, devedikeni gibi birçok çiçeğin bir arada toplandığı balımız, Doğu Anadolu bölgesinden arılarımız tarafından toplanmıştır.
Aroması: Birçok çiçeğin aromasının karışımı ile hafif ve lezzetli bir tat oluşmuştur.
Saklama koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin, bu doğal bir üründür ve hiçbir özelliğini kaybetmeden kristalize olabilir.
Sedir Balı 450 gr.
₺ 390,80
Arı Cinsi: Karniyol
Toplama Dönemi:
Sunum: 450 gram kavanozlarda
Özellikleri: Batı Akdeniz, İsparta ve Antalya bölgelerinde sedir ormanlarında hasat edilir.
Aroması: Sedir Balı, baharatımsı ve reçineli bir tada sahiptir. Kristalize olma olasılığı çok düşüktür ve diğer ballar gibi şifa kaynağıdır.
Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin.
Üstün Kalite Ödüllü Yayla Balı
₺ 499,90
Arı Cinsi: Karniyol,Belfast ve İtalyan arısı
Toplama Dönemi: Temmuz ayı
Sunum: 450 gramlık kavanozlarda
Özellikleri: İç anadolu bölgesinin endemik bitkilerinden
Aroması: İç Anadolu Yayla Balı aromasını İç Anadolu'nun yüksek rakımlı yaylalarda yetişen binlerce yabani çiçekten almaktadır.
Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza edin, bu doğal bir üründür ve hiçbir özelliğini kaybetmeden kristalize olabilir.